Vincent en Elke op wereldreis 2009 - 2010

Videos

Vincent en Elke op Wereldreis Part VII

We laten jullie nog niet helemaal met rust;)! Jullie hebben nog twee filmpjes van Zuid Amerika te goed. Bij deze de eerste van Argentinie, Chile en ons weekje thuis in Nederland voor FC Twente

Vincent en Elke op wereldreis part VI

Dit is een must see!! Het filmpje van Antarctica!!

Vincent en Elke op wereldreis part V

Nu het filmpje van onze relax week op Frans Polynesie! Zwemmen met Stingerrays en haaien! Verder het korte bezoek aan Paaseiland en natuurlijk het concert van Coldplay & voetbal in Buenos Aires!

Vincent en Elke op wereldreis part IV

Een beetje laat, maar echt veel tijd hebben we ook niet gehad :) Maar dan nu het filmpje over onze belevenissen in Australië. We zullen snel ook de filmpjes over Polynesië, Paaseiland en Antarctica erop zetten.

We lezen weer graag jullie reacties.

Groetjes Vincent & Elke 

Vincent bij de derby Independiente v Racing in Buenos Aires

Vincent tijdens de wereldreis bij de klassieker Independiente v Racing Club in Buenos Aires.
Tussen de socio's, een geweldige ervaring waar je moeilijk een wedstrijd in Nederland mee kunt vergelijken. Einduitslag 1-0, wedstrijd volgens mij verkocht, scheidsrechter corrupt, wel penalty geen penalty....maar een belevenis om noot te vergeten

Vincent en Elke op wereldreis part III

Vanuit Melbourne (een paar uur voordat we naar Frans Polynesië vertrekken) kunnen we nog net even ons filmpje over de belevenissen in Zuid Oost Azië op de site zetten. Dit keer gaat het over ons eerste bezoek aan Thailand, verder met Laos, Vietnam en Cambodja en tenslotte het weerzien met de familie in Thailand.   

Vincent en Elke op wereldreis part II

Hierbij het 2e filmpje van onze reis, dit keer van Beijing naar Kathmandu.

Inmiddels zitten we al in Cambodja en zullen we snel het 3e filmpje gaan maken.

Groetjes,

Vincent & Elke

Vincent en Elke op wereldreis part I

Hierbij onze eerste filmimpressie van onze wereldreis. We zullen proberen elke maand een filmpje toe te voegen, maar het is nogal een werk.

Groetjes,

Vincent Heijmer