Vincent en Elke op wereldreis 2009 - 2010

Vincent en Elke op wereldreis part IV

Een beetje laat, maar echt veel tijd hebben we ook niet gehad :) Maar dan nu het filmpje over onze belevenissen in Australië. We zullen snel ook de filmpjes over Polynesië, Paaseiland en Antarctica erop zetten.

We lezen weer graag jullie reacties.

Groetjes Vincent & Elke 

Reacties

Reacties

mamwil

Hallo Reizigers,

Net even jullie filmpje bekeken, erg leuk !!!!
Mariska ( vriendin van Bart Kerkdijk ) is hier vanavond geweest om ons te helpen om een fotoboek te maken via de computer.
Dus we gaan aan de slag om er een mooi boek van te maken.
Verder geen nieuws
Groeten van mamwil,pa evert en hond saxo..

esther heijmer

mooi filmpje, australie is zoals ik al dacht op sommige plekken echt mooi, zeker als je het in film ziet en samen met die lekkere muziek is het weer een rustmoment in een lekkere drukke woensdag (rij/heen en weerdag) met 4 kids en de rest.....
liefs uit wageningen.

mamaria

Heb net pas het filmpje bekeken. Wist niet dat het erop stond. Gaaf hoor om het zo allemaal achter elkaar te zien. Maar ik mis jullie ook! Hoop stiekem dat Twente kampioen wordt! Komen jullie mooi terug, al is het maar voor een paar dagen. En wie weet wil je wel helemaal niet meer terug,ha,ha!
Tot de skype!

Zwiersjes

Mooi filmpje! Leuk gedaan...
Ben weer zeer nieuwsgierig naar het volgende verhaal/foto's. Gaan ze in Zuid-Amerika ook eieren eten met de pasen? Of moeten we er nog wat voor jullie gaan bewaren..? haha Ik ben nu de eitjes aan het koken voor de kids, het paaseten op school! Nou alvast een vrolijk pasen toegewenst. En tot skype!

Liefs oet Deep'n

Sjoerd en Esmee

Nice!!!!!!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!