Vincent en Elke op wereldreis 2009 - 2010

The day after!

11 kratten Jupiler, half krat Grolsch, 17 flessen rose, 5 flessen zoete witte wijn, 2 flessen rode wijn, 1 fles martini, 8 flessen frisdrank en 2 pakken sap later...

Vroeg is het vanmorgen als we opstaan. Met maar een paar uurtjes slaap en iets teveel drank voelen we ons een beetje licht in het hoofd. Vanuit de tent zien we dat onze mede kampeerders ook langzaam beginnen te ontwaken. Sommigen al fris gedouched anderen onderuit gezakt, buiten zittend. Tjonge wat is er allemaal gebeurd gisteren?? Eerst maar eens de status van de feesttent bekijken. Van veraf komt de geur je al tegemoed. Een mengeling van chilisaus, knoflook, kangoeroebiefstuk, bier en stro. Dit laatste is trouwens wel het meest overheersend. In de tent kijkend blijkt ook wel waarom, overal waar je kijkt ligt stro! We vragen ons af of het wel zo'n goed idee was om ipv stoelen strobalen neer te leggen.

 Ervoor

Erna

Eenmaal de tent binnengelopen begint het weer een beetje te dagen! De muziek van Grandi Joost, mensen die gezellig op de strobalen zitten te kletsen, het overdoen van de skivakantie (het apres ski gedeelte dan), gedans en gelach.  Wat een leuke avond was het!

Eerst tijd voor een bakkie koffie want dat hebben wij en ons medekampeerders wel nodig.. Nee he, ook in de keuken en in de woonkamer is het een veldslag. Wederom ligt er overal stro en gras en heeft de woonkamer een merkwaardig toiletpapier decoratie gekregen. Oh ja dat was van de afterparty!

Ondanks dat de internationale hapjes goed hun werk hebben gedaan gisterenavond, hebben wij en onze medekampeerders toch wat honger. Daarom is het eerst tijd voor het ontbijt. Tijdens het ontbijt zit iedereen stilletjes te genieten van een broodje met gebakken ei. Af en toe klinkt er een ‘Oh Ja'.

  • Heb je de familie Lubberdink nog in dat stro gezien?
  • Wij gaan volgend jaar ook skieen, die apres ski muziek met die groep  zag er zoo gezellig uit
  • Wat kan Marcel goed zingen he?
  • Het kon net zo goed een bruiloft zijn geweest
  • Het was echt een super feest
  • Die t-shirst met I love my familie zijn echt gaaf!

Etc etc

Na het ontbijt is het tijd om alle bende op te ruimen.  Onze medekampeerders ruimen hun tenten op en anderen helpen mee met puin ruimen. Dan is het tijd voor afscheid medekampeerders of beter gezegd lieve vrienden en familie. Vooral niet nadenken dat je een jaar weggaat anders komen de emoties los en daar zijn we veel te groot voor;).

Later hebben we rustig de tijd om terug te blikken op gisteravond. We pakken de kaarten en cadeautjes erbij. We zijn onder de indruk van alle lieve woorden op de kaartjes! Ja we zullen genieten en Ja we gaan ons best doen om helemaal heel en gezond terug te komen. Wat was het fijn dat iedereen er was om met ons een super leuke avond te beleven voordat we weggaan. Gaaf om iedereen nog even te spreken, vreemd om afscheid te nemen. We hebben genoten!! Het was voor ons echt een avond die we niet gauw zullen vergeten.

En dan komt het besef dat je donderdag voor een jaar weggaat in 1x heel dichtbij....

Reacties

Reacties

Esther

Leuk verhaal Elke ;) Wat was het een mooi en gezellig feessie. De foto's zeggen genoeg. Gelukkig is er niet veel drank verbruikt. Ha ha. Wij hebben ook genoten.
Nogmaals bedankt en geniet er van straks. Pas goed op jezelf en elkaar.
We blijven jullie volgen

Marian

Topavond! Thanx. En volgend jaar maken we er weer een welkomstfeestje van!!

Ruud en Corinne

Superfeest! Maar euh... wat is dat toch altijd met dat wcpapier en afterparty's (Elke)?! Neem je wel wat mee op reis?
Heel veel plezier en geniet van jullie jaar. Ook wij blijven jullie volgen.
X

Cindy Morsink

Aan de foto's te zien was het een zeer geslaagd feestje. Veel geluk en plezier samen. Ik ga jullie zekers volgen.

Liefs Cindy

henk en wilmy lubberdink

Ondanks dat we wat later waren vielen we gelijk met de neus in de boter(bier,martini).Wat een feest weer zeg.Zijn 3x naar buiten gelopen om naar huis te gaan.(henk moest tenslotte weer melken de andere morgen)maar toch weer omgedraaid om ons weer in het feestgewoel (en stro) te storten.Het was super gezellig.Bedankt Elke en Vincent.Het gaat jullie goed!!!

2 van de medekampeerders

Wat was het weer een goed feest... Maar we zijn niet anders gewend van die Tukkers ;)! Ook wij zullen jullie erg missen maar troosten ons met de gedachte dat jullie een supermooie tijd tegemoet gaan en dat we volgend jaar de draad gewoon weer verder oppakken! We kijken uit naar jullie verhalen...

X Thomas en Mieke

marc en Sandra

Vanuit Goor wensen wii jullie een goede reis geniet ervan!!!!!!!!!!!!!

Martijn en Marieke

Wat een feest...!
Ook wij vonden het erg gezellig.
We troffen de volgende dag zelfs nog restjes van jullie decoratiemateriaal (zoals stro en gras) aan in onze auto ... haha.

Op de valreep willen we jullie nogmaals een goede reis wensen. GENIET ERVAN !

Good goan en wear komm'n.

Groetjes uit Langeveen

Bart en Ruth

Nou op dit moment is jullie reis begonnen. super spannend hoor.
T feestje was erg geslaagd.
Vincent de entourage was top hoor, als je terug bent kun je altijd nog bloemschikken. hihihi
Geniet ervan!
Liefs Bart en Ruth

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!