Vincent en Elke op wereldreis 2009 - 2010

Nog acht dagen....

Nog acht dagen en dan is het zover! Het is allemaal zo onwerkelijk...

Elke is alweer iets meer dan een week ‘koos werkeloos'. Hoe het bevalt? Ehhm goed maar het voelt nog een beetje als gewone vakantie. Bovendien heeft Elke haar officiële afscheid op het werk pas as donderdag waardoor ze weet dat ze de meeste collega's nog een keer gaat zien.

Vincent heeft zijn afscheid afgelopen donderdag en zijn laatste werkdag vrijdag gehad. Samen met zijn collega's van Accenture en het CBG heeft hij een super gezellige borrel gehad. Bij deze nog een keer heel erg bedankt voor jullie kado's! Die klamboe gaat er goed van pas komen en wij zullen er voor zorgen dat jullie gaan genieten van de extra foto's die we nu op de site kunnen zetten! Jullie foto's en teksten waren helemaal top! Een leuke herinnering!!

De afgelopen twee maanden is er veel gebeurd. We zijn sinds 1 augustus verhuist van Amersfoort naar Lochem waar we nu bij Elke haar ouders wonen.  Verder zijn we wederom druk geweest met de voorbereidingen. We zijn helemaal gezond verklaard om op reis te gaan, alle visa zijn binnen, alles van onze paklijst is aangeschaft en ook het nodige inleeswerk in de verschillende bestemmingen is gedaan.

Niet onbelangrijk! We hebben onze expeditie naar Antarctica geboekt! Jippie! We zijn er echt super blij mee... Deze week staat in het teken van het afscheidsfeestje van as zaterdag.  En DAN is het bijna zover!!

We houden jullie op de hoogte!

Reacties

Reacties

Corinne

Ha Vincent en Elke,

Zo te zien liggen jullie goed op schema. Super!
We zien jullie zaterdag. Gezellig!

X Corinne

Aafke

Het was een top feest!!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!